Конференции

Хотел Вила Лист е подходящо място за Вашите делови срещи в град Созопол. Тук можете да съчетаете ползотворна работа с приятна почивка, наслаждавайки се на неповторимата гледка към Стария град и морето. На разположение на гостите са просторни и изискани зали с различна големина. Многофункционални и модерни, те са идеален избор за Вашите бизнес срещи, корпоративни събития, като семинари, тиймбилдинги, конгреси, кръгли маси, общи събрания, презентации, дискусии, обучения, лекции, изложби, курсове, пресконференции, коктейли и др.

Можете да се възползвате от нашите специални отстъпки за групи, пакетни цени за нощувка и закуска, а и по желание обяд, вечеря и кафе паузи.

Можете да организирате предварително Вашето мероприятие и да ползвате цялата ни база, а всеотдайният ни екип ще гарантира успеха на Вашето мероприятие от планирането по Вашите нужди и бюджет до изпълнението на най-малките детайли.

Аполония Понтика

Мултифункционална зала с площ 200 кв.м и капацитет до 200 места (подреждане киносалон). Позволява многообразни възможности за подредба. Има обособена сцена – пространство за представяне и модерно техническо оборудване.

Аполония

Зала Аполония е част от зала Аполония Понтика. Простира се на площ от 110 кв.м. Капацитетът ѝ е до 110 места, има обособена сцена и пространство за представяне.

Понтика

Зала Понтика е част от зала Аполония Понтика. Площта ѝ е 90 кв.м., а капацитетът – до 90 места. Отделена е от зала Аполония с подвижна шумоизолираща стена.

Медиа

Заседателна зала Медиа е разположена в непосредствена близост до терасата на ресторант Вила Лист. От нея се открива великолепна гледка към Стария град и морето. Залата е с дневна светлина, площ 38 кв.м и капацитет до 30 места.

Game Room

Изпратете запитване

Ранни записвания

При резервации до 29.02.2024 получавате 15% намаление за престой през новият летен сезон

При резервации до 30.04.2024 получавате 10% намаление за престой през новият летен сезон

This site is registered on wpml.org as a development site.