COVID-19

Скъпи гости,

Щастливи сме да Ви съобщим, че сме готови да Ви посрещнем за Вашата лятна ваканция.

Официалната дата на отваряне на хотел „Вила Лист“ е Май 2022.

Наш приоритет е да осигурим на Вас, Вашите семейства и приятели БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ в условията на  COVID 19.

Вашето здраве и добро настроение по време на незабравимата Ви почивка са основна цел в нашата работа. Във връзка с превенцията срещу разпространението на COVID 19 и с цел да защитим Вас и Вашите близки, ние ще работим съобразно всички изисквания на Световната здравна организация, Министерството на здравеопазването и Министерството на туризма.

Нашите служители, които Ви обслужват са обучени да спазват и работят по най-стриктни хигиенни изисквания. Всички те, по време на работа, използват лични предпазни средства.

За да можем да се погрижим за Вашата безопасност, Ви предоставяме указанията, правилата и препоръките за поведение в хотела в условията на COVID 19. Молим Ви да се запознаете с тях и да ги спазвате!

 

ПРИЕМНА ЗОНА – КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

На централния вход на хотела е обособен контролно- пропусквателен пункт, на който са поставени дозотор с дезинфектант и информационно табло за реда в хотела в условията на COVID 19.

В деня на настаняване гостите ще се допускат на рецепция не по-рано от 15:00 часа или по преценка на ръководството в хотела. С оглед да не се допуска струпване на хора в приемната зона, моля да изчаквате реда си на разстояние от 1,50м. от останалите гости.

Молим Ви за търпение, ако се налага да изчакате преди да бъдете допуснати до рецепция.

Вашата температура ще бъде измервана при пристигане.

Няма да се допускат лица, които не  са гости на хотела.

 

РЕЦЕПЦИЯ

 

За Ваше удобство, на рецепция ще бъдат обособени две защитени зони за обслужване на гостите на хотела. За да ви обслужим без опасност за Вашето здраве, молим Ви да спазвате физическа дистанция от 2 м. от останалите гости. Нужно е на рецепция да удостоверите с документ резервацията си за хотела.

Настаняването в хотела ще се извършва след 15:00 часа, а освобождаването на стаите – до 11:00  часа.

С цел запазване на Вашето здраве нашето хотелско пиколо не пренася багажа Ви до стаята, а само Ви ориентира за нейното местонахождение в комплекса. Само при изрично заявено от Вас желание, можем да Ви помогнем с пренасянето на багажа до хотелската стая.

 

ХОТЕЛСКА СТАЯ

Стаята Ви се почиства, проветрява и дезинфекцира ежедневно само във Ваше отсъствие. Молим Ви, да осигурите достъп до стаята при посещение на камериерката и да използвате за това наличните в стаята индикатор или табелка.

Местата, които подлежат на най-честа дезинфекция сме обозначили с червени точки и Ви препоръчваме да дезинфекцирате и Вие с Ваши налични дезинфекциращи средства, като дезинфекциращи кърпички, гел или други преди пипане. Смяната на хавлиите ще се извършва ежедневно, а бельото – на всеки 3 дни. При необходимост от извънредна смяна, можете да да се свържите с рецепция по телефона на вътрешен номер 9 . Хавлии за басейна можете да получите на рецепция срещу депозит от 20 лева. С оглед на по-добра хигиена всички рекламни и нформационни материали са премахнати от стаята Ви.

За Вашата сигурност в стаята Ви сме предоставили маска и чифт ръкавици, които Ви молим да носите на територията на хотелския комплекс по време на комуникацията Ви с персонала и другите гости на хотела.

Молим Ви да не използвате тоалетните в общите части по време на почистване и дезинфекция, което ще бъде обозначено с указателна табела.

По препоръки на Световната здравна организация и Министерството на здравеопазването, моля, избягвайте използването на сешоарите в баните на хотелските стаи, както и климатичната инсталация.

ХРАНА И НАПИТКИ

На входа на заведенията за хранене и напитки сме поставили дозатори с дезинфектант за ръце, които Ви молим да използвате. Достъпът в ресторанта, лоби бара и бар басейна се извършва задължително с маска и ръкавици. С цел физическо дистанциране всички бюфети са оборудвани със защитни плексигласови прегради за осигуряване на безконтактна технология на обслужване при предлагане на кулинарната продукция по време на закуска, обяд и вечеря. Изхранването ще се извършва на блок маса или на сет меню по преценка на ръководството на хотела.

Обозначена е само една посока на движението на гостите в заведенията за хранене и напитки. Молим Ви да спазвате дистанция от 2 м. от остналите гости. До бюфетите в ресторанта и баровете в хотелския комплекс не се допускат деца до 12.99 години без придружител.

Всички повърхности се почистват и дезинфекцират по график. Машините за кафе, вода и напитки се дезинфекцират и почистват след всяко обслужване.

 

СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Откритият басейн към хотела е с работно време от 09:00 до 18:00 часа. Към него сме осигурили стационарен дозатор с дезинфектант, който периодично да използвате. Шезлонгите и чадърите са разположени според изискванията за минимално разстояние. Не се разрешава тяхното разместване , както и резервирането на шезлонги с лични вещи. Персоналът, обслужващ басейна, съблюдава спазването на правилата за безопасност и физическа дистанция от 2 м. между гостите

Моля, обърнете особено внимание на Вашите деца, които също трябва стриктно да спазват всички наложени правила в и около басейна.

СПА услугите (сауна и парна баня) към хотелския комплекс няма да бъдат достъпни по препоръка на Министрество на здравеопазването и Районната здравна инспекция.

Фитнесът към хотелския комплекс е с работно време от 10:00 до 18:00 часа. Фитнеса може да се използва от максимум 2-ма човека. Моля, изчаквайте своя ред! След използване на уредите, моля, почиствайте ги с предоставените дезинфекционни материали. Препоръчваме Ви почистване и преди Вашата тренировка.

ПРЕПОРЪКИ КЪМ ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛ „ВИЛА ЛИСТ

В името на общата безопасност, опазването на здравето, Вашия конфорт и този на нашите служители, се обръщаме към Вас със следните препоръки:

  • Молим Ви, всеки един от Вас ,като гост на хотела, да спазва правилата за лична хигиена.
  • Молим Ви, на теринорията на хотела да се поддържа физическа дистанция от 2 м. с другите гости и персонала.
  • Молим Ви, да се запознаете с инструкциите за безопасност в хотелския комплекс, изложени на информационното табло на входа на хотела и в хотелската стая.
  • След използването на еднократни опаковки и консумативи, същите трябва да се изхвърлят на определените за отпадъци места, веднага след използването им.
  • В случай, че имате съмнение ва Вас или Вашите близки за COID 19 или забележите симтоми, като повишена температура, кашлица, затруднено дишане, болки в гърлото, отпадналост, мускулни болки, уведомете незабавно рецепция по телефона на вътрешен номер 9. В никакъв случай не напускайте стаята си. При установяване на гост, заболял от COVID 19 в хотела ще бъдат спазени указанията на Министерството на здравеопазването, а имено: гостът ще бъде изолиран в предварително обособена за целта стая. След това лечението ще се прецизира от медицинските власти, съобразно неговото състояние.

Хотелът няма да бъде карантиниран и ще продължи да работи, спазвайки всички препоръки на здравните власти.

 

Моля да спазвате указанията ни за поведение в хотела в условията на COVID 19!

Вашата сигурност е Ваша основна отговорност!

 

Останете здрави и се насладете на почивкана си!

 

Ръководството на хотел „Вила Лист“

error: Content is protected !!